Home >> Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden   

Bij Darten-biljarten.nl kunt u op elk gewenst moment winkelen via internet - comfortabel vanuit uw luie stoel. Om het winkelen zo makkelijk mogelijk voor u te maken kunt u online uw winkelwagentje vullen. U kunt gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal

Ideal is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. Het aanbieden van Ideal in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met één aansluiting op ideal in een webwinkel, alle internetbankierde gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank met ideal kunnen betalen. En dat is uniek.

ideal raakt steeds meer bekend als vertrouwde online betaalmethode. Inmiddels maakt al de helft van de online shoppers gebruik van ideal.
 

Vooruitbetaling

Darten-biljarten.nl biedt u de comfortabele betalingswijze van vooruitbetaling aan, zodat de verzendkosten, a € 8,61 minimaal zijn.

Als u voor vooruitbetaling heeft gekozen dan ontvangt u van Darten-biljarten.nl per e-mail de correcte factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vergeet niet bij het overmaken uw factuurnummer te vermelden.

Onze bankgegevens zijn:
Bank: Rabobank
Ten name van: SL Biljartservice
Rekeningnummer : 3094.30.178

IBAN nummer: NL 74 RABO 0309 4301 78
BIC (SWIFT-adres)  : RABONL2U
KvK : 06.07.78.77 te Enschede
BTW : NL1174.81.592.B01

Rembours

Uw order wordt direct na het bestellen verwerkt en de goederen worden naar het door u opgegeven adres verzonden. Bij aankomst van de goederen betaald u de postbode het totaalbedrag inclusief verzend- en rembourskosten aan de deur. Deze dienst is alleen mogelijk in Nederland.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat Darten-biljarten.nl zich het recht voorbehoudt om bij de eerste en volgende bestellingen de gekozen betalingswijze achteraf te wijzigen. In dat geval zullen wij u onmiddellijk daarvan op de hoogte stellen en u een andere betalingswijze aanbieden.

deze dienst is alleen mogelijk in Nederland
De kosten voor het onder rembours laten verzenden bedragen
standaard: € 16,11
10 t/m 30 kilo € 20,45

Verzendingen

Alle Orders worden belast met minimaal € 8,61 verzend- en administratiekosten.
dit is afhankelijk van het gewicht van de zending en de locatie.

Nederland
Standaard € 8,61
10 t/m 30 kg € 12,95

Belgie
Standaard € 13,10
2 t/m 5 kg € 19,50
5 t/m 10 kg € 25,20
10 t/m 20 kg € 34,10
boven de 20 kg € 40,58